Vi på Midal vill göra livet enklare och roligare för dig. Skippa stressen! Sitt i lugn och ro och surfa in här hos oss på nätet. Här erbjuder vi dig produkter för hem, trädgård, barn, sport, fritid, elektronik med mera. Vi håller oss uppdaterade på marknaden och fyller på våra lager kontinuerligt för att kunna erbjuda dig som kund det bästa på marknaden!

Bakgrund

MIDAL grundades av Mariann Langedahl. Vi har funnits sedan 2019 och grundtänket var att erbjuda inredning, möbler och leksaker till bra priser samt att ha den bästa köpupplevelsen för kunden!
Vi  försöker hålla ett brett sortimentet för våra kunder och vi håller ständig koll på nyheter och trender för att uppdatera vårt sortiment efter det .

Vi vill uppnå enkel shopping helt enkelt!

Vår vision

Det vi upplevde på marknaden innan MIDAL startades var att det var svårt att få kontakt med de företag som vi näthandlade ifrån om frågor. Så det ville vi ändra på!
Efter att ha arbetat inom media och försäljning i över 20 år inser vi att det viktigaste är kunderna. Det ska vara enkelt för kunden att få kontakt med oss och det ska vara enkelt att handla ifrån oss.

Vi hoppas att du får en bra upplevelse hos oss när du besöker och handlar hos oss. För oss på MIDAL är kunden nummer ett och gör allt för att det ska bli en 100% köpupplevelse hos oss.
Om du har några som helst funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Passion

Vår stora passion är inredning, möbler till hemmet. Hur härligt det är att kunna erbjuda underbara gardiner, mattor och en skön fåtölj som inte bara är en vacker inredningsdetalj även är helt underbar att sitta i. Vi utökar vårt sortiment och håller koll på alla nyheter. Vi bygger på med fler kända och även okända varumärken. Vi erbjuder produkter vi tror kan passa alla hushåll. Vi hoppas att du hittar produkter hos oss som passar in i din stil!

Samarbeten

Vi söker hela tiden efter fler produkter som skulle passa hos oss. Är du leverantör, tillverkare eller designer och känner att just dina produkter skulle passa hos oss, ta gärna kontakt med oss på kundservice@midal.se

Välkommen till oss!