Produkter HushållKlimat & Värme Doftspridare & Luftfuktare

Davy Mist – Designad eterisk doftspridare

Lanaform

Davy Mist – Designad eterisk doftspridare

899 kr

Frakt 79 kr
Betalning med Payson. Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard, internetbank och Swish eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se
 

Beskrivning

Davy Mist – Designad eterisk doftspridare låter dig njuta av fördelarna med eteriska oljor och bjuder in till en djup känsla av välbefinnande. Dess ultraljudsteknologi skapar en varm, avslappnande atmosfär och sprider doften av ditt val i rummet.
Davy Mist har två intensitetsnivåer som gör att spridningen av eteriska oljor kan justeras. Dess 120 ml-reservoar tillåter kontinuerlig diffusion tills kraften tar slut.
Med sin vattentank på 120 ml vatten så kan doften spridas upp till hela 12 timmar!

Elegant design och ädla material
Davy Mist eterisk doftspridare sticker ut från andra modeller med sin design och material. Dess bokträbas är krönt av en glasbjällra. Allt detta skapar en diffusor med en lyktliknande design, högkvalitativa material och finish.
Davy Mist är mer än bara en diffusor av eteriska oljor: det är också en vacker dekorativ föremål. Den smälter in i vilket interiör som helst för att lägga till en touch av elegans och modernitet.

Ljusfunktionalitet
Utöver sin design delar Davy Mist-doftspridare andra egenskaper med en lampa. Denna oumbärliga allierade för välbefinnande har en ljusfunktion och kan användas som en riktig sänglampa. Den avger en varm, träbrasas ljus för att förstärka sina avslappnande effekter.
Dess ljusfunktion är fullt justerbar, så du kan välja intensitet. Den är också oberoende av diffusionen av eteriska oljor, så de två kan aktiveras separat enligt dina behov och önskemål. Du behöver alltså inte bara ha dofter i denna doftspridare utan kan även användas som en ren luftfuktare.

  • Universum: Luftkvalitet
  • Färg: Brun
  • Funktion: Designer eterisk doftspridare / luftfuktare
  • Specifikationer: Intensiteter: 2, Material: glas, Ultraljudsteknologi, Kapacitet: 120 ml, Autonomi: 12 timmar
  • Teknologi: Ultraljud
  • Material: Glas, Trä
  • Kapacitet (L): 0,120
  • Autonomi (timmar): 12
  • Yta (m²): 25
  • Auto-AV: Nej

Se fler Doftspridare & Luftfuktare >>
Följ oss på Instagram: midal.se eller på Facebook: Midal

Ytterligare information

Leveranstid

3-5 arbetsdagar

Märke

Lanaform

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Davy Mist – Designad eterisk doftspridare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *